Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Glassoterm Total Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Profile geam termopan Veka
Brand
Sofline, Efectline si Alphaline
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Veka Softline 70AD - 5 camere

Este un sistem disponibil atat in varianta necoplanara, cat si in varianta semicoplanara, avand adancimea profilului de 70mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. Sistemul SOFTLINE 70AD are un design clasic, cu muchiile usor rotunjite.
Cu sistemul SOFTLINE 70AD se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioara, inclusiv culisante in plan paralel. Mai mult, SOFTLINE 70AD permite realizarea de ferestre cu deschidere exterioara.

Veka Efectline - 5 camere

Este un sistem necoplanar  avand adancimea profilului de 70 mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. Sistemul EFFECTLINE are un design clasic, cu muchiile usor rotunjite.
Cu sistemul EFFECTLINE se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioara.
Din punct de vedere static, se pot realiza in conditii de garantie ferestre oscilobatante albe intr-un singur canat cu dimensiunile de Lmax = 1,2 ml si Hmax = 1,5 ml.

Veka ALPHALINE 90 - 6 camere

Este un sistem necoplanar cu adancimea profilului de 90mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 6 camere de izolare. ALPHALINE 90 are un design clasic cu muchii usor rotunjite.
Cu sistemul ALPHALINE 90 pot fi realizate toate tipurile de ferestre, inclusiv culisante in plan paralel. Sistemul este completat cu profile auxiliare care ofera posibilitatea cuplarii ferestrelor in plan, la unghi de 900 sau la unghiuri variabile.
Din Gura in Gura